Annons
Annons


weeknd


Hej alla haggor, kids och killar som tycker att jag är semi-snygg och har svårigheter att förstå sig på alla mina töntiga texter.

Jag ska göra något så ovanligt som att berätta om min helg. Försöker ständigt att skita i att prata om mitt glammiga liv för att jag så väl vet att jag går runt i trasiga pyjamasbyxor och gårdagens smink betydligt mycket mer än vad jag ser ut som en fab queen. Aja.

Annons

I fredags efter jubbet satte jag på mig min mycket snygga svarta långklänning med kroppssmycke på och traskade (läs: åkte Uber) till Kåken för att leka med massa snyggare bloggare tillsammans med Ralph Lauren Denim and Supply. Detta för att de så snällt ville bjuda oss på Avicii. Jag höll mig nära mina haggvänner, dvs. supermodel Maxinne, superblogger Johan och superwoman Daniel (alla med skitstora och viktiga bloggar såklart).

Bild snodd från han med den rosa drinken som jag inte behöver länka till igen då man skulle kunna tro att vi är siamesiska tvillingar och därför vet man vem han är om man vet vem jag är. Tyvärr har jag märkt att det inte funkar tvärtom.

Avicii hade en jävla massa ljuseffekter och eld och grejer, sånt där som en brutalt rastlös människa som jag uppskattar stort. Fantastiskt kul att se att det går så bra för honom. Inte för att jag känner honom för det gör jag inte, utan för att han jobbar stenhårt och förtjänar att bli belönad för det.

Sen snurrade jag bort mig i Stockholmsnatten och var mest sugen på en tunnbrödsrulle som jag aldrig fick någon </3.

20140303-141535.jpg

I lördags fick jag äran att se The Weeknd & Drake live. Blev glad och känslosam och återigen helt i extas av allt tungt ljus, all rök och all eld. Jhene Aiko som sjunger i låten nedan var bedårande vacker och fantastisk live.

http://www.youtube.com/watch?v=3GnGZWWz00c

Nu ska jag fortsätta SKRIKA RAKT UT i vidrig träningsvärk och ha extrem ångest över att jag numera tränar 07 varje morgon tills april samt äter sånt som är grönt och smaklöst. Livet.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar