Annons
Annons


veckan som gått…


…har varit helvete rent privat. Jag har fått reda på sjukt jobbiga grejer rörande min familj och släkt som gör att jag sovit dåligt och varit ledsen. Samtidigt är det då jag kliver in i något märkligt rum i mig själv och fantiserar mig bort alla stunder som inte täcks av jobb. SÅ – jag har…

Annons

FullSizeRender-2

…dagdrömt om att jag köpt det här huset som jag bestämt ligger i typ Toscana. Nedanför ligger en vinodling jag på något sjukt sätt lärt mig själv att sköta om och inte bara dricka upp. Jag har även tydligen bestämt mig för att renovera allt själv och även plantera en trädgård och en allé med rosor och hela den biten. Som sagt. DRÖMT.

FullSizeRender-3

…typ tänkt att jag inrett det såhär lite casual ba. Fort och högtalare och skit. Supercoolt och jättegenomtänkt men ska se ut som jag bara kastat fram det, direkt från bakluckeloppisen in i vardagsrummet.

 

FullSizeRender-1

…så ska jag sitta här i min egenplanterade trädgård och dricka rödvin och ha hatt och äta mozzarella och tomat som grannen gör på gården, med något stilig basilika-kvist på ba.

FullSizeRender

…så ska jag nog bo med honom. Han ska gilla att måla, röka, skratta, ligga och att bjuda vänner på middagar. Och han ska ha snälla ögon och säga vackra saker och vara kär och fascinerande. Bara klä sig i vita linneskjortor och rosiga läppar.

Haha. HUR HÄRLIGT?! Men, skämt åsido så är det alltid fint att låta tankarna vandra bort när livet blir hårt mot en. Speciellt om du är en sån som jag.

Ha en fin fredag så hörs vi imorgon. <3 Så glad att vara tillbaka i bloggformat så jag får prata med er på detta sätt.

FullSizeRejjjlmlnder

/M

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar