Annons
Annons


love me like i’m not made of stone


Vi har alla känt så som Lykke Li så hjärteskärande sjunger om på sitt nya album ”I Never Learn”. Jag lär mig aldrig heller och det får jag emellanåt sota för, emellanåt glädjas åt. För snart ett år sen slets mitt liv sönder och samman av en jag hade gett förtroendet till att ta hand om det. Idag kan jag tacka att jag trots det inte lärde mig, inte gav upp för man vet aldrig vem man träffar och hur viktig den kan komma att bli. Så jag vägrar att lära mig.

Annons

Mina två favoritlåtar:

”Someday, somehow
Somewhere down the line
If you save your heart for mine
We’ll meet again, we’ll meet again”
– Lykke Li – Sleeping Alone

”There’s a heart I cannot hide
There’s a beat I can’t deny
When it sings, when it lies
when it cheats, when it bribes
There is a war inside my core
I hear it fight, I hear it roar
Go ahead, go ahead 
Lay your head where it burns
– Lykke Li – Love me like I’m not made of stone

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar