Annons
Annons


how to: dress


Hej alla barn i bullerbyn!

Många av er frågar ofta om stiltips, hur man ska klä sig osv. Därför tänkte jag berätta mina fem tips för hur man drar på sig sina strumpor och snörar sina skor på allra bästa sätt. Enjoy!

Annons

5. Klä dig för dig själv

Det är DU som ska känna dig bekväm. Det är DU som ska tycka att du är snygg. Är det när du har på dig ett par jeans med en ballerinakjol över? So be it. Är det när du har på dig en tight balklänning? Kör. Det är DIN kropp, smycka ut den precis hur fan du vill. Är du klar här och skiter i resten av mina tips, nice. läs ej vidare. Vill du lära dig att anpassa din klädsel mer efter stil/kroppsform? Läs vidare.

IMG_4746

4. Klä dig efter din kropp

Har du stora bröst? Har du inga bröst? Har du långa ben? Kort hals? ALLT går att klä snyggt. Ge fan i ditt onödiga dåliga självförtroende (helst förevigt), och titta på dig själv. Vad vill du framhäva? Jag till exempel har stor byst och en nice midja, så jag markerar den (det vill säga INGA löst sittande plagg som gör mig formlös) och ser till att ha smakfulla skärningar vid bysten. Har man mindre bröst kan man ha mycket djupare skärningar. Har du korta ben föreslår jag att du bär svarta byxor med hög midja som förlänger och förvränger. Nästa gång du testar kläder, tänk efter: Sitter detta bra på MIG eller vill jag köpa det för att det ser snyggt ut på någon annan? Det finns alltid andra alternativ i det tillfället som bättre klär just dig. Mitt lite sjukliga shoppingöga har lärt sig så pass mycket att jag knappt behöver prova längre, det kommer ditt med efter ett tag.

IMG_6250

3. Accessoarer is the bomb

Jag klär mig hemskt gärna i svart helt enkelt för att svart är så sensuellt och snyggt. Däremot har jag en sjuhelvetes massa smycken över hela lägenheten i alla tänkbara färger och former. Ni förstår, hälften ligger i accessoarerna. Ha ett knallorange armband eller en lila klocka. Ha en grå hatt eller en grön väska. Ha stora runda solglasögon. Blanda färger, men se till att färgerna inte skär sig med varandra eller resten av det du har på dig. Man kan blanda ganska ordentligt innan det ser fel ut.

IMG_5980

 

2. Ha ett safe card eller signum

När man tänker på mig (och detta är alltså inte jag som bestämt utan fått det berättat för mig otaliga gånger) så tänker man kanske på rött läppstift och hatt. Har jag svårt att välja vad jag ska ha på mig sätter jag på mig någon av mina tre hattar som KONSTANT blir stulna av halva Sverige och målar argt på mig mitt röda Chanel-läppstift. Om du också har något du vet att du trivs med som t.ex. en tröja eller en cool jacka kan det underlätta en hel del när du är en kvart sen med blött hår och allt i din garderob suger så mycket att du eventuellt bara bränner upp hela skiten och sedan lägger dig i fosterställning på glöden och ba grinar.

IMG_4898

1. Var ALDRIG rädd för att klä upp dig

Ibland vaknar man och vill smälla in skallbenet på den som uppfann den dagen. Då föreslår jag att du sätter på dig en snygg klänning och ett par klackar eller en cool jacka och sjuhundratretusen smycken och FIRAR att du FA-AN tänker överleva denna dag. Inte bara överleva, utan ERÖVRA i dina snyggaste kläder. Jag kanske kommer få skit för detta men jag älskar när jag känner mig fab och att alla på gatan vänder sig om en extra gång. Sen om det är för att de tycker du är bedårande vacker eller för att du har på dig ett tight fodral en pissig februaritisdag, det är fullkomligt irrelevant. På med det bara och walk like you own it. BOOM.

IMG_0366

PEACE DÅ

IMG_4445

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar