Annons
Annons


Answers, Pt 1


Jag har läst igenom alla era 40 frågor och kommer svara på så många som möjligt. Här kommer första delen! Inser att jag sällan delar med mig av min vardag, så here you go.

Om du fick chansen att uppleva en speciell dag som redan har varit igen, vilken dag skulle du välja? 🙂

Annons

Jag skulle välja sista dagen jag fick uppleva med min mormor. Jag var tolv år och åkte med henne till hennes landställe som jag tyckte så mycket om när jag växte upp. Hon och jag var däruppe under en helg och bara umgicks, drack té och njöt av varandras sällskap. Hon var en så klok person och är fortfarande den kvinna jag ser mest upp till. Samma kväll som vi kom hem gick hon tyvärr bort på ett hastigt och fruktansvärt sätt så jag är så enormt tacksam över att jag fick spendera hennes sista dag på det fina sättet.

Är du kär just nu? I vem i så fall? Haha 😉

Jag tror det. Jag vet inte. Jag har lovat mig själv att vara mer försiktig nästa gång jag ger mig in i något men positiva känslor är ingenting jag tycker man ska hejda. Det är dessutom komplicerat på fler sätt än ett. Vi är båda väldigt upptagna, han mer än jag hur det nu ens är möjligt. Jag återkommer!

Ditt pinsammaste fylleminne?

Jag dricker inte alls mig full på det sättet längre. Jag har varit ung precis som alla andra och gjort dumma saker på fyllan, speciellt när jag var osäker och identitetssökande. Pinsammast var dock när jag ramlade ner för en spiraltrappa på en hemmafest framför en kille jag tyckte om, och när jag skulle försöka rädda situationen blev det mycket, mycket värre. Idag är vi vänner och han har glömt det, men inte jag.

Du är otroligt vacker, hur?

Tack! Jag tror på att man per automatik blir vacker av att vara sig själv och trygg med det. Det utstrålas och folk lägger märke till det. Jag tillhör inte den pinnsmala kategorin utan tror på att man kan vara vacker oavsett storlek, så länge man trivs i den storlek man är. Just nu pendlar jag en del i vikt för att jag precis upptäckt att jag varit intolerant mot en del råvaror plus att jag börjat ta tag i träningen, men det är INTE för att passa in i ett förvrängt ideal som jag gör det utan för att bli tillfreds med hur mina kläder sitter på mig för min egen skull samt för hälsomässiga skäl.

Hur fick du ditt jobb? Vad är du utbildad till?

Jag fick det genom hårt jobb och för att jag varit på rätt plats vid rätt tid. Man kanske tror att mina jobb är en dans på rosor för att man bara ser den polerade ytan, men otroligt många timmar av slit ligger bakom det. Jag är egentligen utbildad till manusförfattare/copywriter men jobbar mer med marknadsföring och PR. Mycket hänger på att lära sig av andra och att bara prova sig fram. Det är jobbigt och man stöter på mycket hinder under vägen men vill man något så måste man jobba för det, oavsett hur många gånger man stöter på problem.

Hur gammal är du? 

Jag är född 1991 i december när alla ojar sig över vad de ska köpa för julklappar. Men jag är inte bitter…

Hur lång är du? 🙂

Jag är 171 cm lång och gillar höga klackar, därför kan det se lite märkligt ut när jag står med mina lite kortare vänner.

Vad är din huvudregel i livet?

Var. Dig. Själv. Jag vet att det låter klyschigt men det är så enormt viktigt. Om du inte vet vem du är, lägg ner energi på att ta reda på det. Låt ingen annan bestämma det åt dig och försök inte kopiera någon allmän bild av hur man bör vara. Som Dr. Seuss sa; “Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.”

 Är det något du ser fram emot? Du är en stor förebild ska du veta!

Tack! Jag tror aldrig att jag kommer kunna förklara hur det känns att få höra en sån sak. Det är helt magiskt och ger mig så mycket energi. Jag ser fram emot sommaren och allt vad det innebär. I vårt land stänger vi in oss under så många månader, det är så härligt att se folk ute i rörelse.

Vilken är din absoluta favorit quote? ♥

”The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart.”

-Helen Keller

 

/M.

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar