Annons
Annons


Amsterdam – min reseguide, del 1


 

Hej!

Hemma från en väldigt spontan resa till Amsterdam som jag fick följa med på för att Daniels andra kompis inte kunde. Såg naturligtvis ingen skam i det utan tackade självklart ja och packade i en alldeles för liten väska.

Annons

SAS har direktflyg två ggr/dag med ungdomspris. Det kostar inte många slantar och tar inte många minuter att flyga ner. Däremot måste man åka runt som en jävla dåre över broar och grejer i sitt lille flygplan innan man får komma till sin gatejävel men det är överkomligt. Man känner sig så behagligt liten där och då. En liten plutt på ett litet fjuttflyg på en cancersvulst till flygplats. ENORM!!!

IMG_3900

Lloyd Hotel

Oostelijke Handelskade 34

Kom fram till hotellet som också fungerar som en kulturell ambassad med allt från konstutställningar till arkitekturporr. Rekommenderas varmt eftersom du själv kan välja om du vill ha rum i kategorin 1-5 stjärnor (och betalar därefter).

IMG_3901

Bara alla olika trappuppgångar och snirkliga små vrår är sjukt värda att upptäcka. 6 våningar av sånt här där det fanns coola sällskapsrum och grejor samt massa snygga coola människor som satt där i. Perfekt med andra ord.

Väl färdigvandrade svirade jag om till denna livets jumpsuit som fick mig att genast gå ner 5 kilo. No joke. Denna kombinerat med skyhöga svarta klackar var en killer combo jag kommer återkomma till. Båda från Nelly.com!

IMG_4002

Lion Noir

Reguliersdwarsstraat 28

Hade bokat bord här för rekommendationen av en vän löd DET ÄR SÅ JÄVLA GODA DRINKAR DÄR. MATEN ÄR TUNG. Jag ba hehe ok *in direkt på holländsk sajt och klicka*. Det var så jävla bra. Helt otroliga drinkar, fantastisk mat, vackra män och bra musik. Hit måste man om man åker till Amsterdam. Måste.

IMG_3996

Door 74

Reguliersdwarsstraat 74I

Sen drack vi drinkar här – en hemlig bar bakom en hemlig dörr där man måste boka ett bord. Du kan bara smsa numret som står på hemsidan om att du vill boka ett typ en timme innan bara så löser det sig. Så hemligt var det liksom. Det tog fem sekunder så fick Daniel oss utkastade. Men fyfan vilka goda drinkar.

Det som hände sen är inget för bloggen. Det var jävligt kul och fritt och härligt.

Ok, vi säger så. Återkommer med del 2 & kanske 3 om nummer 2 blir för långt.

PUSS!

/M

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar